Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 16:21

Online μαθηματικό meeting με τον Σολανάκη Σταμάτη.

1o online μαθηματικό meeting 

Για να συμμετέχετε στο meeting θα χρειαστείτε τα εξής:

  1. Ένα λογαριασμό gmail,
  2. τον περιηγητή chrome,
  3. το google hangouts, μικρόφωνο και
  4. προεραιτικά μία webcam (η οποία συνήθως περιέχει και μικρόφωνο, οπότε θα σας είναι πιο εύκολο. Πολλά laptop έρχονται ενσωματωμένα με κάμερα και μικρόφωνο).

 

1. Κάνετε log - in στο gmail που έχετε. Εάν δεν έχετε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα (είναι το καλύτερο webmail οπότε αξίζει να φτιάξετε ένα. Θα το χρησιμοποιείται και αργότερα 

2. Κάνετε install το Google Chrome εάν δεν είναι ήδη εγκατεστημένο. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ αφού έχετε πατήσει accept and install και εκτελώντας το αρχείο που θα κατεβεί. Η διαδικασία εγκατάστασης δεν διαφέρει σε τίποτα από μια απλή εγκατάσταση εφαρμογής στον υπολογιστή ακολουθώντας τα βήματα τα οποία παρουσιάζονται.

3. Ανοίγουμε το Google Chrome το οποίο θα εγκαταστήσει και ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας.

4. Εγκαθηστούμε από εδώ το Google Hangouts πατώντας "Available for your Computer" θα αρχίσει μόνη της η διαδικασία εγκατάστασης μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη μας το παράθυρο με τις επαφές μας. 

5. Πατάμε στο + που έχει το παράθυρο και πληκτρολογούμε "Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." στο πεδίo και πατάμε το τετραγωνάκι δεξιά από το όνομα.

6. Στο πλαίσιο διαλόγου που θα αναδυθεί γράψτε μας και στείλτε μας ένα μήνυμα για να μπορέσουμε να σας δούμε.

7. Αποδεχθείτε την κλήση μας και συμμετέχετε στο 1ο μας μαθηματικό hangout!

 

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας μιλήσετε μέσω του chat, να μας στείλετε email είτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε με τηλέφωνο στη γραμματεία στο 28210 20436.

Επίσης αυτή η σελίδα θα ανανεώνετε τακτικά για τυχών προβλήματα και διευκρινήσεις

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 16:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ύλη Γενικής Παιδείας 2014